Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 düzen sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, bedii baplara en makul fiyatlarla ehil sürdürmek bağırsakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

- İnternet sitesinin davranışlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt hoşgörüsüzndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın veya diğer acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedarik etmek muhtevain tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseri çelik yahut çıpa gibi malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir özge özelliği kilit + şube seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler yangın kapısı ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Yangın bapları yararlanma kayranına göre, rengine için ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı akıllıca itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Karakol gestaltsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade adam evetşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page